Bookkeeping
quote

REQUEST
CALL BACK

FREE CASE EVALUATION

Cum se realizeaza un audit in Romania

Cum se realizeaza un audit in Romania

Updated on Sunday 17th April 2016

Echipa noastra de contabili ofera servicii de audit in Romania, in conformitate cu Standardele Internationale de Audit (ISA) adoptate in totalitate de Camera Auditorilor Financiari din Romania.

In Romania, auditul este realizat de catre un specialist autorizat si reprezinta opinia acestuia cu privire la starea economica generala a companiei, firmei sau autoritatii analizate, asa cum apare in bilantul contabil, conturi, alte bilanturi si fluxul de numerar.

Principalele elemente care definesc procesul de audit in Romania sunt:

- examinarea informatiei, efectuata exclusiv de catre un profesionist;

- scopul examinarii informatiilor existente este efectuarea unei evaluari corecte si
relevante;

- aprecierea informatiilor trebuie sa fie facuta resposabil si independent, ceea ce inseamna ca persoana care efectueaza examinarea are anumite responsabilitati si trebuie sa fie  contractata independent;

- examinarea trebuie efectuata in conformitate cu anumite reguli stabilite anterior, prin anumite standarde sau norme profesionale si legale.

Compania noastra va poate oferi servicii de audit in Romania pentru:

- companii care trebuie sa execute, conform legislatiei in vigoare, un audit financiar anual, inclusiv companii care se afla sub supravegherea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare;

- companii care sunt interesate sa realizeze un audit financiar pentru a obtine finantare, desi in mod normal nu sunt obligate sa realizeze un audit;

- firme ai caror investitori doresc sa obtina o evaluare specializata a rezultatelor financiare pe anul in curs;

- societati ai caror investitori doresc sa vanda actiuni sau parti sociale.

Expertii nostri din Romania va pot oferi servicii de consultata si audit financiar pentru toate companiile care necesita efectuarea unui audit. Compania noastra va efectua auditul la cerere, iar astfel nu veti avea surpriza unei evaluari neplanificate. De asemenea, va putem oferi consultanta specializata pe intreg parcursul anului.

Serviciile noastre includ realizarea completa a auditului in conditii optime si pregatirea companiei in vederea realizarii auditului.

Daca doriti o evaluare in conformitate cu Standardele Internationale de Contabilitate, echipa noastra de experti din Romania va poate oferi o evaluare completa a situatiei financiare in momentul inchiderii conturilor.

De asemenea, va putem oferi si certificarea autorizata a situatiei financiare anuale, recunoscuta de Ministerul Finantelor Publice.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii si consiliere personalizata.